Wat is pictoplanner

In een tijdperk waarin digitale innovatie een centrale rol speelt in diverse sectoren, heeft de ontwikkeling van Pictoplanner zich als een baanbrekende stap gepresenteerd, met name voor organisaties die afhankelijk zijn van pictoborden. Pictoplanner, een geavanceerde webapplicatie, heeft tot doel het traditionele pictobord te transformeren en te moderniseren. Deze digitale tool biedt een volledig gedigitaliseerde versie van het conventionele pictobord, waardoor organisaties, met name VZW's, aanzienlijk veel tijd kunnen besparen. Het pictobord, lang beschouwd als een waardevol communicatiemiddel voor mensen met beperkingen of specifieke behoeften, wordt door Pictoplanner opnieuw gedefinieerd met een eigentijdse benadering. Door de overgang naar een digitale platform wordt niet alleen de efficiëntie vergroot, maar ook het beheer van visuele planning geoptimaliseerd. Pictoplanner fungeert als een veelzijdige en intuïtieve oplossing, waardoor VZW's de mogelijkheid hebben om hun middelen effectiever in te zetten en de communicatie met hun doelgroep te verbeteren.

 • Elke week +- 5u uitgespaard
 • Borden op maat gemaakt
 • Altijd en overal bereikbaar.


Pictoplanner dashboard

Het kloppende hart van Pictoplanner is het geavanceerde dashboard, waar gebruikers eenvoudig toegang hebben tot het dagelijkse bord en hun individuele taken kunnen bekijken. Dit overzichtelijke platform biedt een gestroomlijnde weergave van de dagelijkse planning en bevordert flexibiliteit door gebruikers in staat te stellen snel wijzigingen aan te brengen. Kortom, het Pictoplanner dashboard maakt planning en communicatie efficiënter en toegankelijker.

 • Al de borden van de week op 1 plaats.
 • Eenvoudig eigen taken bekijken.
 • Mogelijkheid voor snelle aanpassingen.

Pictoplanner borden

Op de Borden-pagina van Pictoplanner kunnen gebruikers moeiteloos al hun borden beheren. Deze overzichtelijke interface maakt eenvoudige bewerkingen en weergave van borden mogelijk, waardoor gebruikers hun visuele planning gemakkelijk kunnen aanpassen. Deze functie biedt een gestroomlijnde aanpak voor een efficiënte organisatie van visuele communicatie.

 • Borden aanmaken/aanpassen/verwijderen.

Pictoplanner bord bekijken/bewerken

Het bord zelf in Pictoplanner is volledig aanpasbaar op maat van de VZW, waardoor het een uiterst flexibele en gepersonaliseerde tool wordt. Gebruikers hebben de mogelijkheid om het bord naar hun specifieke behoeften te vormen door eenvoudige bewerkingen uit te voeren. Een opvallende feature is de optie om een achtergrond in te stellen, waardoor gebruikers het visuele aspect van het bord kunnen aanpassen aan specifieke gelegenheden of evenementen. Hierdoor wordt Pictoplanner niet alleen een functionele planningstool, maar ook een aanpasbaar platform dat de VZW's in staat stelt om hun visuele communicatie op maat te maken en aan te passen aan verschillende situaties.

 • Borden vormgeven
 • Achtergronden

Pictoplanner gebruiker bekijken/bewerken

De Gebruikerspagina in Pictoplanner biedt een moeiteloze manier om gebruikers te beheren. Op dit overzichtelijke platform kunnen gebruikers eenvoudig nieuwe accounts aanmaken of bestaande accounts bewerken. Deze functionaliteit is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor organisaties snel en efficiënt gebruikersinformatie kunnen beheren. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe teamleden, het aanpassen van persoonlijke gegevens of het bijwerken van toegangsrechten, de Gebruikerspagina stelt VZW's in staat om flexibel en nauwkeurig de gebruikersaccounts te beheren.

 • Gebruiker toevoegen/aanpassen/verwijderen.
 • Toegangsrechten beheren.